Ik heb de gesprekken met Joan als verfrissend, uitdagend, open en vertrouwd ervaren. Ze  wist de gesprekken op een natuurlijke manier te leiden. Stelde uitdagende vragen waarmee je uit je comfortzone moest komen en buiten je geijkte kaders moest denken… Lees meer »

Een echte aanrader! Zeer afwisselend en interactief programma, goede inzichten en handvaten om jezelf verder te ontwikkelen! De trainers zijn erg fijn waar je je snel bij op je gemak voelt.

Anders dan anders/absoluut niet standaard. De inhoud van de Break-out Experience is fantastisch, de trainers zijn heel erg fijn/goed, de locatie is fantastisch. Het heeft mij tot een inzicht gebracht waar ik heel erg blij mee ben en verder mee… Lees meer »

“MFLOW doet wat ze zeggen en beloven wat ze doen. De Break-out Experience was een goed gedegen interactief programma vol inspiratie voor ieder individu. Ik zou zeggen schrijf je in! ”   Waardering: 10

De Rabobank is voortdurend in beweging en voor mij aanleiding om ook naar mijn eigen toekomst te kijken. Hierbij werd ik door een collega gewezen op de FlowTalentScan. De ACT-meting, welke slechts 15 minuten tijd vergt, is heel bijzonder. Dat… Lees meer »

De test was verrassend raak. Het gaf me een goed beeld van mijn competenties en mijn persoonlijke kracht. De persoonlijke coaching na de test heeft echt toegevoegde waarde om de uitkomsten te laten landen. De manier van coaching is erg prettig. Ik… Lees meer »

Waar krijg ik energie van? Wat kost mij energie? Waarom kost me dat nu energie en 10 jaar geleden nog niet? Zeg of doe ik iets omdat dit nu eenmaal zo hoort of doe ik dit vanuit mijzelf? Wat maakt… Lees meer »

De ACT meting heeft mij in een uitzonderlijk kort tijdsbestek inzicht gegeven in mijn competenties en ontwikkelpotentieel als marketing professional. De meting zelf duurt nog geen 15 minuten maar de analyse die volgt is exceptioneel scherp en absoluut anders dan… Lees meer »

Ik had een loopbaanadviestraject afgerond. In drie woorden kwam daaruit dat een leidinggevende functie in een dynamische klantgerichte organisatie bij mij zou passen. Ik kon me er wel in herkennen maar toch miste ik nog iets. Een collega van mij had… Lees meer »

Je kent jezelf op zich wel, maar het inzicht dat je krijgt in je verborgen talenten en ook het gedrag dat je in de loop der jaren hebt aangeleerd geven extra inzicht en geven je houvast om toekomstige keuzes te maken…. Lees meer »

Ik ben zeer content over de ACT meting. Het heeft mij het nodige inzicht gegeven waar ik mee verder kan. En dat in een zeer kort tijdsbestek mbt het invullen van de meting. Het toelichtende gesprek met Marc vond ik… Lees meer »

Ik vond het resultaat van zo’n korte meting verrassend. Geweldig hoe zo’n eenvoudige test zo’n uitgebreid en herkenbaar rapport oplevert. Natuurlijk het bevestigt een aantal dingen die je eigenlijk wel weet. Maar je krijgt ook hele nieuwe nieuwe inzichten, zoals… Lees meer »

De uitkomsten van het ACT onderzoek en met name ook het gesprek met Marc heeft voor mij als een spiegel gewerkt. Heel veel herkenning maar ik heb ook zeker nieuwe inzichten gekregen. Waarbij het in balans zijn vanuit diverse invalshoeken… Lees meer »

Het is enorm verhelderend om te zien wat je kracht is ten opzichte van je dagelijkse werkzaamheden en uitdagingen. ACT en het persoonlijke gesprek geven in een opbouwende vorm een duidelijk beeld van je persoonlijk vermogen en leert je om… Lees meer »

Marc heeft mij enorm geholpen met mijn zoektocht hoe ik het beste uit mezelf kan halen. Als jonge starter heb ik samen met Marc mijn innerlijke drijfveren, competenties en potentie in kaart gebracht. Hierbij ben niet alleen ikzelf, maar is… Lees meer »

Als ik naar Marc kijk, dan zie ik een natuurlijk en authentiek leider. Marc doet dat vanuit zijn eigen ik en met alle respect voor zijn omgeving. Hij doet er vanuit zijn authenticiteit alles aan om zijn omgeving te laten… Lees meer »

In dagelijkse situaties merkte ik op, dat ik vooral bezig was mensen te overtuigen van mijn ideeën en de oplossingsrichtingen die ik zag. De samenwerken met anderen stond onder druk en ik maakte geen verbinding. Onbewust vergde dit veel energie van… Lees meer »

“Authentiek, charismatisch, strategisch, resultaatgericht, scherp, leergierig, integer, loyaal, ambitieus, kwaliteits- en mensgericht. Dát is Marc! Marc en ik kennen elkaar vanuit onze tijd bij de Rabobank. Hoewel ik onder meerdere leidinggevenden heb gewerkt, ken ik geen betere dan Marc! Marc… Lees meer »

“Met Marc heb ik binnen de statutaire directie drie jaar samengewerkt bij Rabobank Het Markiezaat (2012 – 2015), waarbij Marc verantwoordelijk was voor de particuliere en private banking klanten. Een fors verandertraject was noodzakelijk, zowel in structuur als cultuur. Daarnaast… Lees meer »

“Marc ken ik ondertussen al enige jaren in verschillende hoedanigheden. Als een bevlogen directeur bij diverse Rabobanken. Als participant in de Superpromoter Academy en nu als ondernemer. Marc is in elke rol integer, gepassioneerd en overtuigend. Hij gelooft in de… Lees meer »