Maureen van straal

“Authentiek, charismatisch, strategisch, resultaatgericht, scherp, leergierig, integer, loyaal, ambitieus, kwaliteits- en mensgericht. Dát is Marc!
Marc en ik kennen elkaar vanuit onze tijd bij de Rabobank. Hoewel ik onder meerdere leidinggevenden heb gewerkt, ken ik geen betere dan Marc!

Marc ziet het beste in mensen en zorgt dat hij het beste uit hen haalt. Door zijn luisterend vermogen, zijn coachende wijze van leidinggeven en zijn wil en kunde om hierop te anticiperen ten gunste van de ander, straalt hij één en al vertrouwen uit. Hij opent hiermee, zelfs de meest stroeve, deuren. Daarnaast is Marc in staat om zelfstandig richting te geven en de te nemen stappen te bepalen. Hij analyseert, structureert en vertaalt de stappen in concrete acties naar de praktijk. Dit vormt niet alleen een krachtige basis voor succes, het schept ook duidelijkheid en geeft houvast in ontwikkelingstrajecten.

Marc kan als geen ander schakelen tussen mens- en taakgerichtheid. Dit maakt hem, samen met zijn enthousiasme, bijzonder en zeer effectief.”

 

Geen reacties meer mogelijk.