“Met Marc heb ik binnen de statutaire directie drie jaar samengewerkt bij Rabobank Het Markiezaat (2012 – 2015), waarbij Marc verantwoordelijk was voor de particuliere en private banking klanten. Een fors verandertraject was noodzakelijk, zowel in structuur als cultuur. Daarnaast was het van groot belang dat de klanten meer loyaler en tevreden zouden worden over onze dienstverlening. En dit alles in een periode van crisis en toenemende wet- & regelgeving.

Marc heeft met zijn enthousiaste aanpak het team zodanig in beweging gekregen dat de gewenste cultuurverandering met goed gevolg gerealiseerd is en de klantbeleving sterk is verbeterd. Dit is Marc op het lijf geschreven. Middels een integrale aanpak heeft hij samen met het team Particulieren gezorgd dat de klantloyaliteit (NPS) van Rabobank Het Markiezaat in de top 3 binnen de Rabobank organisatie scoorde. Hiermee heeft hij laten zien dat je vanuit een sterke klantfocus ook kunt voldoen aan wet- en regelgeving.

Marc staat daarbij tussen de mensen en geeft hen de ruimte om zelf initiatieven te nemen waarbij zij hun kwaliteiten kunnen exploreren. Ik heb gezien dat de motivatie, het vertrouwen en de inspiratie van de collega‚Äôs toenam onder Marc zijn bezielende leiding. Ik heb Marc leren kennen als een integer en professioneel persoon die zijn afspraken nakomt. Met deze kwaliteiten zal Marc nu met Mflow nog veel mensen en bedrijven naar volle tevredenheid kunnen helpen en ze in de juiste Flow brengen.”

Geen reacties meer mogelijk.