Help jij onze klanten hun droomhuis te verwezenlijken

Voor het snel groeiende, jonge en dynamische bouwbedrijf ZeeBraBouw B.V., gevestigd in Steenbergen, zijn wij op zoek naar een klantbegeleider die bij wil dragen aan de verdere groei van deze prachtige bouwonderneming in de regio Zeeland-West Brabant

Bij wat voor organisatie ga je aan de slag?

ZeeBraBouw is een gezond bouwbedrijf dat gekenmerkt wordt door korte, informele lijnen en een platte organisatiestructuur met veel eigen verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een klein en hecht team. De cultuur van ZeeBraBouw kenmerkt zich door oprechte aandacht voor zowel collega’s als klanten en een eigen wijze van bouwen. Met veel plezier zet men samen de schouders eronder met als missie de regio mooier en duurzamer te maken.

ZeeBraBouw is actief voor particuliere opdrachtgevers en ontwikkelt zelfstandig projecten. Klantgerichtheid, kwaliteit, service en integriteit staan hoog in het vaandel.

Kijk voor meer informatie over ZeeBraBouw op http://www.zeebrabouw.nl/

Wat houdt de functie in?

Je begeleidt nieuwe kopers bij het vormgeven van hun definitieve woonwensen. Je geeft hen het gevoel van welkom en denkt met hen mee vanuit hun beschikbaar budget.

Samen met hen zet je de puntjes op de ‘i’ ten aanzien van hun koperswensen en begeleid je hen bij de keuzes voor de afwerking van hun droomhuis. Op een inspirerende en tevens pragmatische wijze neem je de klanten mee in dit proces en regel je zelfstandig alles wat nodig is. Het gaat om het geven van aandacht, het is immers een van de belangrijkste grootste uitgaven die mensen in hun leven zullen doen. Met jouw enthousiasme, daadkracht en kennis zorg je voor zeer tevreden klanten die zich echt begrepen en geholpen voelen.

Wie zoeken we?

Je bent een kei in het omgaan met klanten en weet altijd de juiste balans te creëren tussen klantbelang en zakelijk belang. Je hebt minimaal drie jaar ervaring in de uitvoerende bouw bij de realisatie van woningen. Je bent zelfstandig in staat om de koperswensen te vertalen naar een eenvoudige tekening, kunt materiaalhoeveelheden uittrekken en de kosten calculeren. Je treedt op als gesprekspartner van de architect en constructeur en communiceert praktisch met de uitvoerder.  Je bent enthousiast, open, zelfstandig, initiatiefrijk, overtuigend, vasthoudend en besluitvaardig. Je woont in een straal van 30 km van Steenbergen.

Wat krijg je ervoor terug?

Een interessante functie in een organisatie met mooie uitdagende projecten. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team met fijne collega’s. Je krijgt volop ruimte voor de ontwikkeling van jouw talenten, het volgen van opleidingen en er is een uitdagend doorgroeiperspectief. En natuurlijk een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Ben jij het enthousiaste en gedreven talent naar wie wij op zoek zijn, stuur dan jouw motivatie en CV voor 8 december naar info@mflow.nl of bel voor meer informatie naar Marc Luttikhuis (06) 28 60 45 83 of Jurgen van Opdorp (06) 24 53 07 22.

Een FlowTalentScan (http://www.mflow.nl/product/flowtalentscan/) maakt onderdeel uit van de procedure.

Geen reacties meer mogelijk.