Mflow is gespecialiseerd in (persoonlijke) talentontwikkeling, loopbaanontwikkeling, teamontwikkeling en inspiratie&Beleving.

Een belangrijk fundament voor al onze diensten is de unieke ACT®-meting (Analytical Competence Tool), de nieuwe manier van competentiemeting. Het is geen verbeterde versie van al bestaande metingen, maar een radicaal andere manier van meten. Met ACT® laat je niet alleen je hoofd, maar ook je onbewuste meebeslissen wie je ten diepste bent. Wie zijn onbewuste niet kent, gooit een hoop verspilde energie en een hoop onbenutte mogelijkheden weg. Zonder kennis van jouw onbewuste kan je talent niet tot bloei komen.

Van onze klanten krijgen we vaak de terugkoppeling dat de ACT®-meting hen de ogen heeft geopend. Door de meting kwamen er zaken aan het licht die eerst verborgen waren. De ACT®-meting is dan ook een eyeopener, ontwikkeld vanuit het idee dat bewustwording van het aanwezige talent en het ontwikkelpotentieel van iedere medewerker tot meer plezier en energie leidt.

Onze Inzichten die kunnen bijdragen aan:

  • persoonlijke groei
  • talentontwikkeling
  • loopbaankeuzes
  • verbetering samenwerking, communicatie en effectiviteit teams
  • persoonlijke effectiviteit
  • leiderschapsontwikkeling
  • selecteren van de juiste mensen bij vacatures

Wij geloven oprecht, en hebben dat zelf in de organisaties waar wij hebben gewerkt ook ervaren, dat sturen op passie, talent, enthousiasme en vertrouwen een positieve impact heeft. En als de flow van enthousiasme eenmaal stroomt tussen individuen en teams  gebeuren de mooiste dingen. Persoonlijke groei, innovatie, economische groei en een rijker en waardevoller bestaan vallen op zo’n moment samen. Wie wil dat nou niet!?

Onze missie: “Het creëren van zoveel mogelijk bevlogen mensen en teams”

Geen reacties meer mogelijk.