“Follow your dreams or you’ll spend the rest of your life working for someone who did”

Marc Luttikhuis

Anderen typeren mij als een combinatie van visionair, ondernemer en coach. Authentiek, gedreven, integer, inspirerend, verbindend, creatief en resultaatgericht is feedback die ik van anderen krijg. Ik breng graag positieve energie in en merk dat dat energie in anderen losmaakt. Wanneer ik in een flow zit? Als ik mensen zodanig inspireer en raak dat ze in beweging komen.

Ik zet mijn kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in de vele (project-)management-, HR-, directie- en bestuurdersfuncties in om mensen, teams en organisaties in hun kracht te zetten. Ik heb ervaren dat als mensen hun talent mogen combineren met hun passie in een omgeving waar enthousiasme en vertrouwen gewoon zijn, ze optimaal tot hun recht komen en echt authentiek zijn.

Bekijk hier mijn CV.

Jurgen van Opdorp

Anderen typeren mij als een ondernemend, gedreven, sociaal, creatief, visionair en verbindend persoon. Na een bedrijfskundige studie heb ik gekozen voor een carrière in de bancaire sector als private banker/ beleggingsspecialist waar ik als sparring partner optrad voor mijn relaties op financieel gebied en de vele thema’s die daarmee samenhangen.

Rode draad in mijn loopbaan is de verbinding te maken tussen mensen en of organisaties in combinatie met een sterk inlevingsvermogen. Deze kwaliteiten gebruik ik nu om meer bevlogenheid te creëren bij individuen en organisaties.

Joan Donkers

Inlevend, open, nieuwsgierig en onderzoekend. Zo ga ik te werk. Met volle teugen geniet ik van het leven en dat straal ik ook uit met mijn humor, plezier en positieve kijk op mensen en plannen. Ik vind het fijn om met mensen (samen) te werken en geïnspireerd te raken. Ik ontwikkel mij graag, elke dag weer. Observeren en zien waar dingen goed gaan en wat beter kan, daar word ik blij van. Ik zorg voor enthousiasme en stel de juiste vragen zodat jij verder komt.

Ik heb jarenlang bij een grote zakelijke dienstverlener gewerkt als adviseur, coach, coördinator en marketingmanager. Deze kennis en ervaring zet ik in om mensen, teams en organisaties verder te helpen. Ik zie graag het juiste talent op de juiste plek. Als je weet waar je voor staat en wat je talenten zijn kun je het verschil maken. Voor mij was dat een tijdje terug niet meer helder en daar ben ik mee aan de slag gegaan. Ik heb mijn passie weer gevonden. Mijn persoonlijke verhaal en inzichten deel ik graag met je.

Ik geloof dat mensen beter functioneren en presteren als zij geïnspireerd en bevlogen zijn, zich verbonden voelen met zichzelf én elkaar. Dat geeft meer plezier in het werk. Dat gaat niet vanzelf. Ik draag hier graag aan bij op een oprecht betrokken manier.

Eugenia Yocarini-Koolen

Ik ben vrolijk, innemend, volgend en empathisch. Met respect en oprechte betrokkenheid bied ik de veiligheid die nodig is tijdens het 3D coachen.

Ieder mens loopt wel eens tegen pijnlijke of emotionele ervaringen op, de gevolgen hiervan kunnen vandaag de dag voelbaar zijn. Deze pijnlijke ervaringen leiden onbewust tot je overlevingsmechanisme.  Dit was ooit nodig, maar werkt nu juist belastend. Met 3D coaching help ik je kijken naar wat je overkomen is, zowel van buitenaf als van binnenuit. Onderbewuste dynamieken en patronen worden uitvergroot en hierdoor inzichtelijk. Ik begeleid jou in het loslaten van deze overlevingsmechanismen zodat jouw natuurlijke, authentieke gedrag weer zichtbaar wordt en je vaker flow gaat ervaren.

Ik weet uit eigen ervaring hoe bevrijdend het is om met een schone lei opnieuw te beginnen en dat is iets wat ik ieder mens toe wens.

Geen reacties meer mogelijk.